Meerbeek Bouw

“Wij maken de woning of het pand verhuisklaar!”

Bij Meerbeek InStyle kunnen we je helpen met een uniek all in one totaalconcept waarin wij samen op zoek gaan naar jouw persoonlijke Style. Het doel van ons all in one totaalconcept is om jou als klant volledig te ontzorgen. Dat wil zeggen dat we de volgende werkzaamheden kunnen uitvoeren:

  • Muren stucen
  • Binnenschilderwerk
  • Het leveren en leggen van vloeren
  • Het leveren en monteren van de op maat gemaakte raamdecoraties

Wij maken de woning of het pand verhuisklaar. Het grote voordeel hiervan is dat je één aanspreekpunt hebt. Wij helpen je met het maken van de juiste keuzes met betrekking tot de kleuren, stoffen en materialen van de vloeren, muren en de raamdecoraties. Zo heb jij je handen vrij om je te richten op de meubels die nog besteld of verhuist moeten worden. Alles wordt schoon opgeleverd, zodat je snel kunt genieten van jouw woning of werkplek.

ReStyle

De term ReStyle zegt het al een beetje. Je woont of werkt op een heerlijke plek, maar je bent niet meer blij met het huidige interieur. Dan kan ons ReStyle concept een geweldige oplossing voor je zijn. Hiermee kun je jouw huidige onderkomen een geheel nieuwe uitstraling geven. Meerbeek InStyle regelt een tijdelijk onderkomen voor je meubels en zorgt dat je binnen een zeer korte tijd je compleet gerestylede woning/pand weer kunt betrekken. Een huis/bedrijfspand met een geheel nieuwe uitstraling geeft je jouw woon- en/of werkgenot weer volledig terug. Dit is de oplossing als je niet wilt of kunt verhuizen!

Een goede kleurcombinatie tussen de vloeren, raamdecoraties en wanden is uiteraard erg belangrijk. Voor het schilderwerk zijn natuurlijk heel veel kleurmogelijkheden. Vanzelfsprekend wordt er bij het schilderwerk uitsluitend met de betere verfmerken gewerkt.