Meerbeek Bouw

“Een duurzaam product voor een lage prijs.”

Laminaat

Iedereen kent waarschijnlijk de laminaatvloer wel. Het is een duurzaam product voor een relatief lage prijs en het vergt ook weinig onderhoud. In vergelijking tot een houten vloer of tapijt is laminaat beter bestand tegen vlekken. Dit komt doordat de kunststof toplaag vlekbestendig is.

Ook zal laminaat niet verbleken. Dit in tegenstelling tot een houten vloer die na veelvoudig blootstellen aan zonlicht kan gaan verkleuren. Laminaat kan je op allerlei soorten ondervloeren plaatsen. Zelfs op een betonnen vloer, maar wij adviseren altijd een goede ondervloer te gebruiken om extra contactgeluid te voorkomen. De meeste soorten laminaat bieden wij met een lijmloos kliksysteem aan, waarmee de laminaatplanken eenvoudig in elkaar te klikken zijn en bovendien eventueel mee te nemen zijn naar een volgend pand.

Hetgeen waarmee je rekening moet houden alvorens je laminaat gaat leggen, is dat je overal goed probeert uit te komen qua lengte en breedte. Dit hoeft geen probleem te zijn als je jouw laminaatvloer laat leggen door de vakbekwame mensen van Meerbeek InStyle. Zij zullen de vloer ook goed afwerken door middel van een plak plint of een hoge plint.