Meerbeek Bouw

“Je interieur is pas helemaal af als de gordijnen hangen.”

Overgordijnen/Inbetweens/Vitrages

Ben je op zoek naar overgordijnen, inbetweens of vitrages? Dan ben je bij Meerbeek InStyle aan het goede adres. Jouw interieur is pas helemaal af als de gordijnen hangen. Hierin zijn vele soorten en maten te verkrijgen. Voor iedere wens is een oplossing, waarin wij graag advies geven.

Overgordijnen

Overgordijnen zijn sfeerbepalend in een interieur. Daarnaast houden ze de warme vast in de winter en de hitte buiten in de zomer. Ze geven een stuk privacy en zijn geluiddempend. Je kunt ze laten voeren, zodat ze ook de kamer helemaal verduisteren. Dit is vooral prettig in de slaapkamer.

Inbetweens

De naam inbetweens zegt het al. Qua doorschijnendheid zitten deze tussen vitrages en overgordijnen in. Je wilt wel zonlicht, maar geen inkijk? Dan zijn de inbetweens wellicht geschikt voor jouw interieur.

Vitrages

Vitrages zijn vaak van transparante stof gemaakt. Dit maakt het mogelijk naar buiten te kijken, maar moeilijker van buiten naar binnen.

Bij alle drie de soorten gordijnen zijn een variatie aan mogelijkheden qua stoffen en soorten plooien. Ook zijn er veel opties wat betreft het ophangsysteem, zoals ingeslagen ringen.